Op woensdag 10 Mei hebben ruim 30 JOVJ’ers een geslaagde JOVJ-bijeenkomst beleefd. Op een unieke locatie, bij Coca-Cola Europacific Partners, hebben we verschillende onderwerpen besproken.

We zijn de dag begonnen met een korte intro van Coca-Cola, waarna 20 leden een rondleiding kregen in de fabriek. Dit was een unieke inkijk in de keuken van Coca-Cola Europacific Partnerts, waarbij we mee mochten kijken bij het bottelen en verpakken van alle Coca-Cola artikelen.

Na deze rondleiding kwamen de overige leden binnenstromen. Circa 35 leden kregen een uitgebreide presentatie van Coca-Cola waarin wij werden meegenomen in de samenwerking met Jumbo. Coca-Cola beantwoordde alle soms kritische en ook praktische vragen van de aanwezigen.

Na de lunch nam Ilias Chohabi, voorzitter van de JOVJ, de leden mee in het meerjarenplan waar het JOVJ-bestuur destijdsvolop mee bezig was. Tijdens een break-outsessie werd input opgehaald bij de leden om de verwachtingen en wensen in kaart te hebben voor het meerjarenplan. Het is een belangrijke fase waarin de JOVJ bezig is om een duidelijke visie en meerjarenplan op te zetten.

Na dit onderdeel waren er 4 gastsprekers die de aanwezigen uitgebreid informeerden over ´De Financiële Route naar het ondernemerschap´. Dit waren

William Wahle > Ondernemer Leusden
Erik Famait > Financieel adviseur
Ben Evers > BDO Accountancy
Paul van den Berg > Rabobank

Zij vertelden over de interessante casus van de aankoop van een winkel van ondernemer William Wahle in Leusden. Zij belichtten uitgebreid de kant van de verkopende partij en de kopende partij waardoor veel inzicht ontstond in het proces. De Rabobank en BDO gingen wat dieper in op de financiële aspecten rondom de aankoop van de winkel. Hierbij werd ook stilgestaan bij de uitdagende markt van nu en de mogelijkheden voor financiering van winkel en goodwill. Een leerzame middag voor onze leden.

Al met al kunnen wij zeker zeggen dat dit een geslaagde dag was waarin wij onze leden konden inspireren en bagage konden meegeven voor hun reis richting het zelfstandig ondernemerschap bij Jumbo.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This field is required.

This field is required.